2015-2016 öğretim yılının sonuna yaklaştık, bir yıl daha geride kalıyor. Neler geldi, neler geçti? Nelere duygulanmadık, nelerle havalara uçmadık ki… Bazı anlarda nefesimizi tutup bekledik. Bazı anlarda öğrencilerimizin sevinç çığlıkları bizi soluklandırdı. Hep en ön saflarda olmayı sevdik, bazı anlarda rakibimizi kutlamanın erdemini öğrendik. Ne müsabakalar, ne sahneler, ne sınavlar, ne sunumlar, ne yarışmalar, ne sergiler geçti. Bir bakmışız Eylül’dü, bir bakmışız Haziran.

Çok güzel bir yıl geçirdik. Bir kez daha, ilk kez yaşıyormuşçasına; harfleri birleştirip ilk hecelerini okuyan çocuklarımızın heyecanına katıldık. Bir kez daha, minik adımlarına tanık olduklarımızın kep attıklarına tanık olduk. Yeri geldi avuçlarımız yanana kadar onları alkışladık, yeri geldi sırtlarını sıvazlayıp tekrar deneyelim dedik.

Ülkemizin insan gücünü eksiksiz bir donanım ve onurlu bir duruşla geleceğe hazırlarken, siz değerli velilerimizi hep yanı başımızda hissettik. Dostluğunuz ve desteğiniz için sonsuz teşekkür ederiz.

2015-2016 öğretim yılında lisemiz, 112 mezun verdi. Onlarca öğrencimiz binlerce km yol giderek ülkemizi temsil etti. Yüzlerce çocuğumuz madalya kazandı. Bahçemizdeki onlarca ağaç binlerce yaprak açtı. TÜBİTAK Ulusal Sergi’de birincilik, kukla festivalinde özel ödül aldık. Yılmadık bir kez daha üniversite sınavlarında İzmir şampiyonu, liderlerin oyunu münazarada Türkiye şampiyonu olduk.

Oyun parkında yüzlerce kez kaydık, yüzlerce saklambaç oynadık, yüzlerce kovalamacaya katıldık.  Bakın daha neler yaptık.

Akademik Alandaki Başarılarımız

Sosyal Alandaki Başarılarımız

Sportif alandaki Başarılarımız

Hepimiz için güzel bir yıldı. Yorulduk ama değdi. Şimdi tatil zamanı. Eylül’de yine gelin bahçemizi şenlendirin sevgili öğrenciler, değerli veliler.

İyi tatiller.

Özel Ege İlköğretim Kurumu Müdürlüğü