Özel Ege Lisesi Rehberlik Birimi tarafından yürütülen Davranış Eğitimi çalışmaları kapsamında Ocak ayının konusu olan ‘Barış’ temalı etkinlikler devam ediyor. Okulumuz Sosyal Bilimler Bölümü,  21 Ocak Perşembe günü okulumuz konferans salonunda “Barış Paneli” düzenledi. Panele konuşmacı olarak 7. sınıf öğrencileri Tamer Aydın, Duru Saydam, Buse İyigün, Selin Safa, Can İlber Akdeniz, Öykü Doğa Tansel, Yaman Dansık katıldı. İki bölümden oluşan panelin ilk bölümünde öğrenciler, “Savaşın Çocuklar Üzerindeki Etkileri” konusuna değinmiş, ikinci bölümde ise “Bir Dünya Lideri Olsanız Savaşları Nasıl Durdururdunuz?” sorusunun yanıtını aramışlardır. Görseller ile desteklenen panel, dinleyicilerin de soru ve çözüm önerileriyle sonlandırılmıştır. Panele konuşmacı olarak katılan öğrencilerimiz ile soru ve görüşleriyle panele renk katan öğrencilerimizi kutlarız.