Atlantik-Pasifik Matematik Ligi (Atlantic-Pacific Mathematics  League) adlı matematik yarışmasında uluslararası okullar kategorisinde Özel Ege Ortaokulu birinci, Özel Ege Lisesi ise ikinci olmuştur.

Kasım ve Nisan aylarının belirli günlerinde yapılan altı serilik İngilizce matematik sınavlarından oluşan yarışmada 8. sınıf öğrencilerimizden Karya İşeri, Duru Saydam, Emir Aracı, Kerem Boyacı, Baran Peynirci, Selin Safa, Yamaç Ömür, Eda Yalçın, İrem Tulukoğlu, Bürge Öztürk tarafından oluşan okul takımımız tüm sorulara doğru cevap vererek uluslararası okullar kategorisinde birinci olmuştur. 10. ve 11. sınıf  öğrencilerimizden Barış Tiryaki, Maide İdil İspir, Meltem Şahin, Can Sözüer, Cem Ertunç, Berke Odacı, Efe Şenoğlu, İlke Karadeniz, Dilara Kaya, Berfin Topçu tarafından oluşan okul takımımız ise uluslararası okullar kategorisinde ikinciliği elde etmiştir. Öğrencilerimizin başarıları plaket ile ödüllendirilmiştir.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.