Özel Ege Lisesi, II. yabancı dil etkinlikleri kapsamında Almanca ve Fransızca öğrencileri yaptıkları sanatsal çalışmaları Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde sahneledi.  Geceye öğrenciler, veliler ve öğretmenler katıldı.

Etkinlikte 3. sınıf öğrencileri Almanca ve Fransızca dillerinde “Meslekler”i anlatırken 6., 7. ve 8. sınıf öğrencileri Almanca hazırlanan “Güldür Güldür Show”u sundu. Ardından 4. ve 5. sınıf öğrencilerinin Almanca ve Fransızca hazırladıkları “Kültürler Arası Farklar” konusunu ele alan gösterisi; 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin Fransızca hazırladığı ‘Absürt bir Komedi’ adlı şovu sunuldu. Lise öğrencileri tarafından sahnelenen Almanca “Cats” müzikali bu güzel geceye damgasını vurdu. Gecede emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.