Özel Ege Lisesinde yapılan TELC (The European Language Certificates) sınavlarında öğrencilerimiz büyük bir başarı elde etti. Yazılı ve sözlü olmak üzere iki kısımdan oluşan, dinleme, okuma ve yazma becerilerini içeren sınav, 2016-2017 öğretim yılının Mayıs ayında 5. ve 7. sınıf öğrencilerimize yapıldı. Öğrencilerimiz Ali Eren Mazıcı, Cansın Yavaş ve Aslı Turan TELC sınavının A1 seviyesinde,  Elif Beste Çıtak, Halil Arda Bozkurt, Gülin Gerçekler, Tuana Yıldız, Deren Zehra Ünüvar, Doğukan Doğan, Nazmi Kaan Aksoy, Selena Akkoyun, Gülsün Yaz Soydan, Arda Açıkgöz, Selin Ural ve Zehranaz Uluhan ise Junior seviyesinde girdi.

Okulumuzda gerçekleşen sertifika törenine katılan DAS (Deutsche Akademie für Sprachen) kurs müdiresi ve Türkiye'de tek "TELC Trainer" olan Tuba Başer öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutlayarak sertifikalarını takdim etti.  Öğrencilerimiz sertifika töreninin ardından pasta kesti.

Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.