Özel Ege Lisesi 7. sınıf öğrencileri arasında “Wettbewerb EGE” adlı Almanca bilgi yarışması düzenlendi. Almanca öğretmenleri tarafından hazırlanan yarışma konferans salonunda yapıldı. Alman kültürü ve Almanya hakkında soruların sorulduğu yarışmaya 7-A sınıfı “Gruppe Spass”, 7-B sınıfı “Gruppe Glück”, 7-C sınıfı “Gruppe Tschüs”, 7-D sınıfı “Gruppe Toll” ve 7-E sınıfı “Gruppe Danke” isimleriyle katıldı. Öğrencilerin kıyasıya mücadele ettikleri yarışmayı 7-C sınıfını temsil eden Gruppe Tschüs öğrencileri Aslı Turan, Mehmet Bakırcıoğlu ve Ekin Ege Koçak  kazandı. Yarışmacı öğrencilerin sertifika ve ödüllerini Özel Ege İlköğretim Kurumu Müdürü Sibel Şenol verdi. Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.