Değerli Eğitimciler,

Eraslan Vakfının katkılarıyla 27 Şubat 2016 Cumartesi günü okulumuzda gerçekleşecek olan Özel Ege Lisesi 8. Okul Öncesi Çalıştay’na katılmanızdan mutluluk duyarız.

ÖZEL EGE İLKÖĞRETİM KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ

Okul Öncesi eğitimcilerinin katılımına açık ve ücretsiz olan çalıştayda Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ebru Aktan Acar “Seslerle Buluşmak: Erken Çocukluk Döneminde Bir Okuma Serüveni" ve Özel Ege Lisesi Rehber Öğretmeni Klinik Psikolog Esen Dinçel “Derin Bir Nefes Al: Kendini İyileştirme Yöntemleri” konularını eğitimcilerle paylaşılacaktır.

Doç. Dr. Ebru Aktan Acar, Boğaziçi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü mezunudur. Yüksek lisans ve doktorasının ardından Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı’nda Araştırma Görevlisi olarak görev yapmaya başladı. 2002 yılında yardımcı doçent, 2010 yılında doçent unvanını elde etti. Halen aynı üniversitede İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Çalışma alanları arasında okul öncesi dönemde okuma-yazmaya hazırlık çalışmaları,  dünyadaki alternatif erken çocukluk eğitimi modelleri, barış eğitimi ve farklılıklara saygı gibi konular yer almakta olup, çok sayıda ulusal ve uluslararası düzeyde yayınları ve proje çalışmaları bulunmaktadır.

Uzman Psikolog Esen Dinçel, Ankara Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirmiştir. Aynı üniversitede Uygulamalı (Klinik) Psikoloji Yüksek Lisans programını tamamlamıştır. 20 yıldır eğitim alanında çalışan konuşmacının özel çalışma alanlarından bazıları; stres yönetimi, performans kaygısı, ergenlerle iletişimdir. Dinçel, 2010 yılından bu yana Özel Ege Lisesi Rehberlik Biriminde çalışmalarını yürütmektedir.

09:00-09:15    Kayıt

09:15-09:30    Açılış Konuşması

09:30-11:00    Oturum

11:00-11:20    Çay Arası

11:20- 12:50   Oturumun Devamı

12:50-13.30    Sertifika Dağıtımı ve Yemek

ÇALIŞMA GRUPLARI

Seslerle Buluşmak: Erken Çocukluk Döneminde Bir Okuma Serüveni

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ebru Aktan Acar

Derin Bir Nefes Al: Kendini İyileştirme Yöntemleri

Uzman Psikolog Esen Dinçel

KATILIM

Başvurularınızı  birsen.aksu@egelisesi.k12.tr adresinden İlkokul Müdür Yardımcısı Birsen Aksu’ya en geç 19 Şubat 2016 Cuma gününe kadar ulaştırmanızı rica ederiz.