ÖZEL EGE LİSESİ
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI
ÇOCUK KOROLARI ŞENLİĞİ

KATILMA KOŞULLARI

1. Korolar  4. , 5. , 6. sınıf öğrencilerinden, en az 20 en çok 40 kişiden oluşacaktır. Koro Şenliği Bornova ilçesindeki tüm ilkokul ve ortaokullara açıktır.

2. Şenliğe katılacak korolar eşlik çalgılarını kendileri temin edip gösteride eşlik çalgısı ile sunumlarını yapacaklardır. Gösteriler Özel Ege Lisesi Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde yapılacaktır.

3. Her Koro Şenliğe 3 şarkı ile katılacaktır. Repertuarlar okul şarkılarından oluşacaktır. Çok sesli çalışmalar sunulabilir.

4. Öğrenciler Şenliğe okul formaları ile katılacaklardır.

5.  Okullar özel programlarını 17 Nisan 2015 Cuma günü oluşturulacak programla Özel Ege Lisesi Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde sunacaklardır.

6. Katılmak isteyen okulların 10 Nisan 2015 Cuma akşamı mesai saati bitimine kadar Özel Ege Lisesi Müzik Bölümüne  başvurmaları gerekmektedir.