Özel Ege Lisesi 4. ve 5.sınıf öğrencileri Almanca derslerinde kullandıkları interaktif Almanca öğrenme portalı Minticity’nin eğitimcileri ve maskotu Minti ile bir araya geldi. Öğrencilerimiz Minti’ye sorular sorarak onu daha yakından tanıma fırsatı elde etti.  Bu eğlenceli sohbetin ardından sitede yaptığı aktiviteler sayesinde 1. eğitim dönemi boyunca en fazla puan kazanan öğrenciler açıklandı. Buna göre 4-C’den Yunus Emre Sarıçelik birinci, 4-E’den Can Buduneli ikinci, 4-E’den Arda Bozkurt da üçüncü oldu.  Derece alan öğrencilerimiz Minticity eğitimcileri tarafından ödüllendirildi.

Daha sonra “Wer wird Minti Millionär?” adlı yarışmayı Minti karakteriyle oynayan öğrencilerimiz son derece keyifli vakit geçirdi.  Öğrencilerimiz etkinliğin sonunda hep beraber yapılan zumba dansıyla Minti’yi uğurladı.

Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.