Özel Ege Lisesi 4. sınıf öğrencileri İzmir’in doğal, kültürel ve tarihi dokusunu keşfetti. Öğrencilerimiz  İzmir Tarih ve Sanat Müzesinde “Yaratıcı Drama” etkinliğine katıldı. Taş Eserler Bölümünde gerçekleştirilen drama uygulamasında öğrencilere drama liderleri eşlik etti. Yaratıcı dramanın tüm aşamalarının kullanıldığı atölye çalışması 4. sınıf öğrencileri için eğlenceli ve bilgilendirici oldu. Öğrencilerimiz il kültür gezisi kapsamında Agora Antik Kenti, Fuar Müzeler, Kordon, Latife Hanım Köşkü, Belkahve Anıt gibi bölgeleri gezdi. Rehberler eşliğinde gezen öğrencilerimiz keyifli dakikalar geçirdi. Çiçekliköy pikniğinde oyunlar oynayıp gönüllerince eğlenen öğrencilerimiz, gezip gördükleri yerler sayesinde yaşadığımız şehri daha yakından tanıma fırsatı buldu.