Özel Ege Lisesi 3. sınıf öğrencileri bu yıl  3 .sınıflar arasında ilki gerçekleştirilen heceleme yarışması “Spelling Bee”de heyecanlı anlar yaşadı. Öğrenciler, yarışmada kendilerine söylenen sözcükleri doğru bir şekilde İngilizce olarak hecelemeye çalıştı. Yarışma sırasında tüm 3.sınıflar Alfabe şarkıları söyleyerek yarışmaya renk kattı.

Söylenen İngilizce sözcükleri tek tek hecelemeye çalışan öğrenciler kıyasıya yarıştı. Yarışma sonucunda 3-E sınıfından Can Salaçin  birincilik, 3-C sınıfından Ece Demirgil ikincilik, Duru Şengöçmen ise üçüncülük ödülünü aldı. Dereceye giren öğrencilerimizden birinciye “Spelling Bee” kupası ve madalya, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere madalya, tüm katılan öğrencilere de katılım belgesi verildi. “Spelling Bee” yarışmasına izleyici olarak katılan velilerimiz de duygulu anlar yaşadı. Öğrencilerimizin tümünü kutlar, başarılarının devamını dileriz.