Özel Ege Lisesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Etkinlikler sabah saatlerinde öğrencilerin makamları devralmasıyla başladı. Özel Ege Lisesi Kurucu Temsilcisi Yansı Eraslan, Lise Müdürü Aylin Musluoğlu ve İlköğretim Kurumu Müdürü Sibel Şenol makamlarını öğrencilerimize devrederken tüm çocukların bayramını kutladı. Bahçe töreni ise Özel Ege Lisesi Boru ve Trampet Takımı’nın tören alanına girmesi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende minik öğrencilerimiz günün anlam ve önemini anlatan şiirler okudu. Öğrencilerimizin hazırladığı halk oyunları ve modern dans gösterileri izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Özel Ege Ortaokulu Orkestrası’nın birbirinden güzel şarkı ve marşlarıyla yer aldığı etkinliğe, törene katılan çocuklarımız da ellerindeki Türk bayrakları ile coşku kattı. Velilerimizin  büyük ilgi gösterdiği törende görev alan tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutlarız.

Fotoğraf albümü için tıklayınız.