Akdeniz Üniversitesi Fen Fakültesi tarafından lise ve dengi okullara devam eden öğrencilere matematiği sevdirmek, çalışmalarını teşvik etmek  amacıyla  geleneksel olarak düzenlenen Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatları’nın bu yıl 22.si yapıldı.  9., 10. ve 11. sınıf öğrencileri arasında yapılan olimpiyatlarda katılımcıların 150 dakikalık süre içerisinde 25 çoktan seçmeli soruya cevap vermeleri beklendi. TÜBİTAK’ın düzenlemiş olduğu Ulusal Matematik Olimpiyatları’ndan sonra ülkemizde düzenlenen en prestijli matematik yarışmalarından biri olarak kabul edilen yarışmada 11. sınıf öğrencimiz Barış Tiryaki bronz madalya almaya hak kazandı. 10. sınıf öğrencilerimizden Dilara Kaya ise 10. sınıflar arasında ilk 50’ye girdi. Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.