Değerli Eğitimciler ve Aileler,

Özel Ege Lisesi Okul Öncesi ll.Bilim Şenliği 21 Mart 2015 Cumartesi günü 13.30-15.30 saatleri arasında, Eraslan Vakfının katkılarıyla okulumuzda yapılacaktır. Şehrimizde bir ilk olan şenliğin amacı, erken çocukluk döneminde çocuklarda yaratıcı düşünce ve sunum becerilerinin temelini oluşturmak; onlara merak duygularını besleyecek olanaklar sunmaktır.

Küçük bilim insanlarını cesaretlendirecek katılımlarınızı bekler, güzel bir okul öncesi etkinliğinde buluşmayı dileriz.

ÖZEL EGE İLKÖĞRETİM KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ

AÇIKLAMALAR:

1.    Şenliğe resmî ve özel anaokulu öğrencileri katılabilir.

2.    Okullar birden fazla projeyle katılabilir. Başvurular bireysel ya da grup çalışması olarak yapılabilir.

3. Şenlikte projeler sergilenecek; öğrenciler gelen misafirlere ve jüri üyelerine projelerini anlatacaklardır.

4.    Şenliğe son katılım tarihi 18 Mart 2015 Çarşamba günü mesai bitimine kadardır.

5.    Şenliğe kayıtlar ozge.yazicilar@egelisesi.k12.tr adresine e-posta yolu ile veya 232 3751444232 3751444 numaralı telefona faks çekilerek yapılabilecektir.

6.     PROGRAM:7.

13.30 Proje Sergisi

14.30 İkram

15.00 Eğlenceli Bilim Etkinliği ve Ödül Töreni (Yüksel Eraslan Kültür Merkezi)