18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. yılı anma etkinlikleri kapsamında Özel Ege Lisesi Sosyal Bilimler Bölümü tarafından bir etkinlik düzenlendi. Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde iki oturum hâlinde yapılan etkinliğin ilk oturumunu 4., 5., 6., 7., 8. sınıf öğrencileri, ikinci oturumunu ise 9., 10.,11. ve 12. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri ilgiyle izledi. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, 10-E sınıfından Türkan Deniz Özkırınç’ın “İnsanlığın Küllerinden” konulu konuşması ile devam etti. 7-A ve 7-B sınıfı öğrencilerinin hazırladığı “Çanakkale Aslanları” isimli şiir ve müzik korosunun performansı ile sona eren tören büyük beğeni topladı. Çanakkale ruhunun başarıyla yansıtıldığı etkinlikte, tüm salonu bu anlamlı günün coşkusuna ortak eden öğrencilerimizi kutlarız.