Özel Ege Lisesi Şenliği, 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü 17. kez okul yerleşkesinde gerçekleşti. Öğrencilerimizin çeşitli dans ve müzik gösterileri sunduğu, yarışmaların ve eğlence parkurlarının yer aldığı şenliğimiz Özel Ege Ailesini bir araya getirdi.

Özel Ege Lisesi Orkestrası ve Efes Bandosu’nun müzikleriyle renklendirdiği etkinlikte açık hava oyuncakları ve eğlence parkuru çocuklardan yoğun ilgi gördü.

Öğrencilerimizin yıl boyunca hazırladığı resim ve seramik çalışmaları, Resim Bölümü tarafından Yüksel Eraslan Kültür Merkezi fuayesinde sergilendi. Şenliğimizde toplum hizmeti çalışması yapmayı da unutmadık. KİTVAK ve Özel Ege Lisesi Okul Aile Birliği’nin, KİTVAK yararına satışa sunduğu çeşitli hediyelik eşya ve yiyecekler velilerimiz tarafından ilgi gördü.

Şenliğimize gelerek renk katan tüm öğrencilerimize, ailelerimize ve Özel Egelilere teşekkür ederiz.