Her yıl olduğu gibi okulumuzda bu yıl da 14 Mart Dünya Pi Günü kutlamaları çok renkli geçti. Kutlamalara 5., 6. ve 7. sınıf öğrencileri katıldı. 5. sınıf öğrencileri Pi sembolü görselleri içeren kurabiye, kek yaparak arkadaşları ile paylaşmış, ayrıca resim bölümü öğretmenleri tarafından öğrencilere grup çalışmasında dev boyutlarda Pi resimleri hazırlatılmış ve konuk salonunda sergilenmiştir. Okulumuzun değişik yerlerinde yapılan Pi konulu süslemeler ile birlikte konferans salonunda Matematik Bölüm Başkanı Engin Kolbaşı tarafından Pi konulu bir sunu ve arkasından Pi sayısı ezberleme yarışması yapılmıştır.

Yarışmada Pi sayısının 237 basamağını ezberleyerek birinci olan 6-B sınıfı öğrencimiz Emin İşçi‘yi kutlarız.