13. Fen Araştırma Projeleri Yarışması Sergisine Davet Edilen Projeler

SERGİYE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

1.    Sergi 21 Nisan 2015 tarihinde 9:00’da başlayıp 17:00’de sona erecektir.
2.    Sergiye davet edilen her proje jüri önünde sunulacaktır. Sunum sırasında projenin amacı, kullanılan yöntemler ve sonuçlar özet biçiminde, proje sahibi öğrenciler tarafından anlatılacaktır. Jüriye yapacağınız sunum poster başında ya da sunum odalarında olabilir. 10 dakikayı geçmeyecek şekilde hazırladığınız sunumuzu taşınabilir bellekte yanınızda bulundurmanız kolaylık sağlayacaktır.
3.    Proje çalışmanızla ilgili fotoğraf, şekil, grafik, yazılar veya posteri sergiyi gezenlerin kolayca görüp izleyebileceği şekilde pano üzerine (120 x 80 cm ebadındaki panoya) yerleştirilecek şekilde hazırlanmalıdır.
4.    Proje sunumunda bilgisayar gibi değişik sunu araçları proje sahibi tarafından getirilmek şartıyla kullanılabilir.
5.    Elektrikle ilgili ihtiyaçlarınız okulumuz tarafından karşılanacaktır.
6.    Yarışmaya İzmir dışından katılarak proje sergisinde yer alma hakkı elde eden, ayrıca dereceye girerek ödül törenine katılmaya hak kazanan öğrencilerin ve her okuldan bir yöneticinin veya öğretmenin şehirlerarası ulaşımı ve öğle yemeği Özel Ege Lisesi tarafından karşılanacaktır. Ulaşım, ismi kendi sektöründe bilinen bir karayolu firmasının ücreti dikkate alınarak belirlenecektir.
7.    Konaklamayla ilgili giderler Özel Ege Lisesi tarafından karşılanmayacaktır.

NOT:

Başvuru sırasında gönderilmeyen proje özetleri, 13. Fen Araştırma Proje Yarışması - Sergilenen Proje Özetleri” kitapçığında yer almayacaktır.

Ödül töreni 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat 15:00’de Özel Ege Lisesi Yüksel Eraslan Kültür Merkezi’nde yapılacaktır.

Sorularınız için Tel: 0232 3752828 den 163, 159 ve 173 nolu telefonlara başvurabilirsiniz.

onur.akpinar@egelisesi.k12.tr

ruchan.ozdamar@egelisesi.k12.tr