11. sınıf öğrencimiz Kerim Eraslan Harvard Üniversitesi Yaz Okulundan kabul aldı. 20 Haziran – 8 Ağustos 2015 tarihleri arasında düzenlenecek akademik programda lise öğrencilerine, aldıkları dersleri ileride gidecekleri üniversitelere transfer etme olanağı veriliyor. Pek çoğu Harvard Üniversitesi akademisyenleri tarafından yine aynı üniversitenin lisans öğrencilerine verilen derslerden oluşan programda öğrencilere matematikten doğa bilimlerine, hukuktan ekonomiye, psikolojiden felsefeye yaklaşık 200 ders içinden seçme hakkı sunuluyor. Programa devam eden lise öğrencileri, gördükleri derslerle üniversite düzeyinde bilgi ve beceri kazanmakta, ABD ve Kanada’daki birçok üniversitede görecekleri derslerin kredilerini lisede iken alma şansına sahip olmaktadır. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.