Okulumuzun yabancı dil çalışmaları çerçevesinde 1. sınıf öğrencilerinin dil becerilerini geliştirmek ve Amerikan kültürünü tanıtmak amacıyla İngilizce Günü düzenlendi.  Vahşi Batı temasıyla gerçekleştirilen etkinlik, klasik Amerikan kahvaltısıyla başladı. Öğrencilerimiz el becerileri faaliyetleri bölümünde karton şerif rozetleri, kovboy botları ve at nalları yaparak panoları süsledi. Okul bahçesinde geleneksel Amerikan oyunları oynandı. Ardından öğrencilerimiz Vahşi Batı’daki kovboy yaşamı hakkında bilgi sahibi olmak için Harold ve Sihirli Mor Boya Kalemi adlı çizgi filmi izledi.

Konferans salonunda kovboy danslarıyla devam eden etkinlik, Hollandalı Martijn van der Heuvel ve Amerikalı Matt Black’in verdiği konserle sonlandı.

Küçük öğrencilerimizi başarılı çalışmalarından dolayı kutlar, etkinlikte emeği geçen tüm velilerimiz ile öğretmenlerimize teşekkür ederiz.