26 Aralık 2017

Değerli Veliler, Sevgili Öğrenciler,

2017-2018 öğretim yılının 2. döneminde okulumuza kayıt yaptırmak isteyen ilkokul 4. sınıf ve daha üst sınıflardaki öğrenciler için 20 Ocak 2018 Cumartesi günü Okul Giriş Sınavı yapılacaktır. Okul Giriş Sınavı, kontenjan dâhilinde öğretim yılı bitene kadar her cumartesi günü saat 10:00’da gerçekleştirilecektir.

9. sınıf hariç (9. sınıflarda kontenjanımız bulunmamaktadır) diğer sınıf gruplarından sınava katılmak için okulumuzun resmî internet sayfası üzerinden çevrim içi (on-line) ön kayıt yapabilirsiniz. Ön kayıt sonrasında yapacağınız burs başvuru işleminin eksiksiz olarak tamamlanmış olması burs alabilmenin ön koşuludur.

Öğrencilerin sınava gelirken öğrenci belgesi getirmelerini önemle hatırlatmak isteriz.

Okul Giriş Sınavı’na sınav takviminde belirtilen günlerde katılamayacak olanlar ya da ön kayıt işlemi, burs başvuru işlemi ve kontenjan hakkında bilgi almak isteyenler; Öğrenci İşleri birimimizle iletişime geçebilirler.

Sonuçlar, okulumuzun resmî internet sayfası üzerinden öğrencinin vatandaşlık numarası ve ön kayıt şifresi ile öğrenilebilecektir.

ÖZEL EGE İLKÖĞRETİM KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ

ÖZEL EGE LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ