Değerli Veliler, Sevgili Öğrenciler,

2017-2018 öğretim yılında Özel Ege Lisesi öğrencisi olmak isteyen ilkokul 4. sınıf ve daha üst sınıflardaki öğrenciler için Okul Giriş Sınavı kontenjan dâhilinde yapılmaya devam etmektedir.

11 Kasım 2017 Cumartesi günü başlayacak sınavlar, öğretim yılı bitene kadar her Cumartesi günü saat 10.00’da gerçekleştirilecektir.

Sınava katılmak için okulumuzun resmî internet sayfası üzerinden çevrim içi (on-line) ön kayıt yapabilirsiniz. Ön kayıt sonrasında yapacağınız burs başvuru işleminin eksiksiz olarak tamamlanmış olması burs alabilmenin ön koşuludur.  Öğrencilerin sınava gelirken öğrenci belgesi getirmelerini önemle hatırlatmak isteriz.

Okul Giriş Sınavı’na sınav takviminde belirtilen günlerde katılamayacak olanlar ya da ön kayıt işlemi, burs başvuru işlemi ve kontenjan hakkında bilgi almak isteyenler; Öğrenci İşleri Birimi’yle iletişime geçebilir.

Dâhili 200 - Öğrenci İşleri Uzmanı                    : Özkan Karaca

Dâhili 199 - Öğrenci İşleri Sorumlusu             : Evrim Nural

Sonuçlar, okulumuzun resmî internet sayfası üzerinden öğrencinin vatandaşlık numarası ve ön kayıt şifresi ile öğrenilebilecektir.

Ön kayıt için tıklayınız.

Ön kayıt sonrası Burs Başvurusu için tıklayınız.

ÖZEL EGE İLKÖĞRETİM KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ

ÖZEL EGE LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ