Değerli Velimiz,

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimimizin sürdürdüğü okul öncesi velilerimize yönelik seminer çalışmalarımız devam ediyor.

Bu seminerimizde okul hayatına yeni adım atan okul öncesi çocuklarımızın ifade dili olan “oyun”u konuşacağız. Oyun etkinliklerinin çocuklarımızın psikolojik, sosyal ve fiziksel gelişimine hangi yönlerden katkı sağladığını paylaşacağız. Çocuklarımızın kendi ilgi ve yeteneklerini keşfettikleri, benlik algılarını oluşturdukları, toplum içindeki kimliklerini belirledikleri, eğlenirken etkin bir şekilde öğrenme sürecine girdikleri oyunlarında ebeveynlerimizin rollerinden bahsedeceğiz. Oyun etkinlikleri, oyun zamanları ve ortamları ile ilgili sohbet edip oyun sırasında çocuklarımız hakkında elde edebileceğimiz ipuçlarını yorumlayıp tartışacağız.

Bu kapsamda 16 Kasım 2017 Perşembe günü saat 15:30’da konferans salonumuzda gerçekleşecek seminerimize tüm okul öncesi velilerimizi bekliyoruz.

ÖZEL EGE LİSESİ

PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ