Haziran 2017

Değerli Aileler, Sevgili Öğrenciler,

İkinci dönem yapılan TEOG sınavında öğrencilerimizin aldığı sonuçların özeti aşağıdaki gibidir:

· Ortaokul 8. sınıfta okuyan öğrencilerimizin tamamı sınava katılmıştır.  Sınavda altı dersin her birinden 20 adet soru sorulmuş ve toplam 120 soru üzerinden değerlendirme yapılmıştır.  Bilindiği üzere TEOG sınavlarında yanlış cevapların doğru cevapları götürmesi (eksiltmesi) söz konusu değildir.

· Okulumuzun ortalaması 120 soruda 113,42 olarak gerçekleşmiş olup, yüzdesel başarı yaklaşık %95’e karşılık gelmektedir.

· Öğrencilerimizin %86’sı %90 ve üstü başarı göstermiştir.  En üstte yer alan -en fazla 10 yanlış yapan- öğrencilerimizin durumu şu şekildedir:

Tüm soruları doğru yapan öğrenci sayısı :  8

119 doğru yapan öğrenci sayısı                    :  9

118 doğru yapan öğrenci sayısı                    :  7

117 doğru yapan öğrenci sayısı                    :  11

116 doğru yapan öğrenci sayısı                    :  5

115 doğru yapan öğrenci sayısı                    :  5

114 doğru yapan öğrenci sayısı                    :  2

113 doğru yapan öğrenci sayısı                    :  2

112 doğru yapan öğrenci sayısı                    :  2

111 doğru yapan öğrenci sayısı                    :  4

110 doğru yapan öğrenci sayısı                    :  ---

Bu başarıda emeği olan öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyoruz.

ÖZEL EGE İLKÖĞRETİM KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ