Yerleşkemizin en genç binası olan G blok, okul öncesi eğitime ayrılmıştır. Binanın altında okul sığınağı bulunmaktadır. Yapımına Mayıs 2010’da başlanan bina 2010-2011 öğretim yılında hizmete girmiştir. Okul öncesi eğitim binası toplam 1.392 metrekare kapalı alana (zemin + 1. kat) sahiptir.  Binada yönetici odası ve ortak kullanım alanları dışında 11 adet oyun etkinlik odası olarak adlandırılan sınıf bulunmakta, lavabo ve tuvaletler sınıfların içinde yer almaktadır.

Yeni binamızın kapı ve pencerelerinde jaluzi sistem kullanılmıştır.  Dış cephesinde ısı yalıtımı yapılan ve her türlü teknik tesisata (TV, bilgisayar, kamera ve ses sistemine) sahip olan binada yangın alarm ve otomatik yangın söndürme sistemi (spring), merkezi ısıtma ve soğutma sistemi bulunmaktadır.  G bloğun çatı katı spor sahaları olarak planlanmıştır.

Binanın ön ve güney cephesinde iki adet çocuk oyun parkına yer verilmiş ve yeşil alan, bir çitle okul öncesi öğrenciler için ayrılmıştır.

ZEMİN KAT

Öğretmen-veli görüşme alanı olarak da kullanılan bekleme salonu, oyun havuzu, öğretmenler odası, sanat atölyesi, uygulama mutfağı ve derslikler bu kattadır.

I. KAT

Oyun salonu, derslikler, müzik odası ve teras bu katta yer almaktadır.

ÇATI KATI

Öğrencilerimizin 2010-2011 öğretim yılında kullanımına sunulan açık spor sahası; 364 metre kare basketbol-voleybol ile 380 metre kare halı saha olmak üzere toplam 744 metre kare alana sahiptir.  Basketbol sahasında serbest çalışmalar için dört adet pota bulunmaktadır. Açık spor sahalarında projektör aydınlatması ile gece maçları da yapılabilmektedir. Alanın çevresi ve üstü topların kaçmaması için file ile örtülmüştür.

Her iki sahada da yaklaşık kırkar kişilik izleyici tribünü bulunmaktadır. Öğrencilerimiz; beden eğitimi derslerinde, ders ve öğle aralarında ve akşam 16.30-18.00 saatleri arasında sahaları kullanabilmektedir.