Duygu Tokgözlü

Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği Bölümü 1996 yılı mezunu. 1996-2017 yılları arasında çeşitli özel eğitim kurumlarında fizik öğretmenliği, fen bölümü zümre başkanlığı ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Çalıştığı kurumlara ait kaynak kitaplarda soruları bulunan Tokgözlü, ilgi alanı olan robotlar konusunda Mart 2016’da Viyana’da Robot Challenge, Haziran 2016’da İstanbul’da Baurobotics, Mart 2017’de İstanbul’da Yıldızrobocon ve Nisan 2017’de Edirne’de  3. Robotrak yarışmalarına katılmıştır. 48.TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda danışmanı olduğu proje İzmir kapsamında kodlama dalında birinci olurken final yarışmasında teşvik ödülü almıştır. ‘Üstün Yetenekli Öğrenciler İçin Farklılaştırılmış Öğretim Tasarımı ve Etkinlik Hazırlama’ ve ‘Education EV3 Robotik ve Programlama’ öğretmen eğitimi seminerlerine katılan Tokgözlü,  2017- 2018 öğretim yılında Özel Ege Lisesi Ailesi’ne katılmıştır.