Selvinaz Gökalp

(1 Eylül 1999 - 31 Temmuz 2013)

Ege Üniversitesi Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde 21 yıl çalıştıktan sonra 1999-2000 eğitim öğretim yılında Özel Ege Ailesine katılmıştır. Sistem analisti ve programcı olarak uzmanlaşan ve İngilizce bilen Gökalp, Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları, TEK ve çeşitli özel kurumlar için hazırlanan projelerin sorumluluğunu üstlenmiş, 16 yıl boyunca kurs öğretmeni olarak görev yapmıştır. Özel Ege Lisesinde pek çok TÜBİTAK projesinde danışman öğretmen olarak öğrencilerinin yanında yer almıştır. Çalıştığı süre içerisinde öğrencileri; Ulusal Final Teşvik Ödülü, Ege Bölge Birinciliği, Bronz ve Gümüş madalya kazanmıştır. Bu çalışmalarından dolayı TÜBİTAK tarafından “Teşekkür Belgesi” ile ödüllendirilen Gökalp, 2012-2013 öğretim yılının sonunda Özel Ege Lisesinden emekli olmuştur.