İdil Yazıcıoğlu

(1 Eylül 1998 - 31 Temmuz 2011)

Eskişehir Maarif Koleji’nden sonra Gazi Eğitim Enstitüsü’nü bitiren Yazıcıoğlu, lisans programını tamamlamış ve son çalıştığı kurum olan Atakent Lisesi’nden emekli olmuştur. Meslekteki başarılı çalışmalarından ötürü bir kademe ilerlemesi almıştır. Ayrıca zümrede gösterdiği gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkürle ödüllendirilmiştir. 2004 yılında Washington D.C ‘de Royal Language Training School tarafından düzenlenen öğrenci programında grup lideri olarak görevlendirilmiş, 2005 yılında da İtalya’nın Liceo Scientifico okulu ile öğrenci değişim programını gerçekleştirmiştir. Avrupa Birliği ile ilgili projelerin ve çalışmaların oluşturulmasında 2004 yılından beri Comenius Koordinatörü olarak çalışarak okulumuza Comenius projelerini kazandırma konusunda katkısı olmuştur. Ayrıca “Tourism:The Environmental and Cultural Impact in Turkey and Denmark” adlı dil projesinin Türkiye bölümünde proje yöneticisi olarak görev almıştır. Çeşitli seminer ve hizmetiçi eğitim etkinliklerine katılarak mesleki gelişimini ilerletmiş, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 2005 Universiade organizasyonu’nda ataşe olarak görev almıştır. Turizm Bakanlığı’ndan onaylı “Ülkesel Profesyonel Turist Rehberi” kokartına sahiptir. Değişik zamanlarda yurtiçi ve yurtdışı gezilere rehberlik etmiştir. (1 Eylül 1998 - 31 Temmuz 2011)