Özel Ege Lisesi okul öncesi öğrencileri ve ailelerinin katılımıyla “Geleneksel Çocuk Oyunları Pikniği” düzenlendi. Okulumuzun en minik öğrencileri aileleriyle beraber ilkokul müdür yardımcısı, rehber öğretmen, beden eğitimi öğretmeni, İngilizce öğretmeni ve sınıf öğretmenleri rehberliğinde  geleneksel çocuk oyunları olan “istop, yakan top, sek sek, ip atlama, güzellik mi çirkinlik mi?” oyunlarını oynadı.

Sabah sporu ile başlayan etkinlik kapsamında aileler, her anne babanın geçmiş oyun çekmecesinde yer alan oyunlarla güne başlayacak olmanın heyecanını yaşadı. Oyunlara katılmak için tabloya isimlerini yazan velilerimiz ile öğrencilerimiz ilgili parkurlarda öğretmenleri eşliğinde doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Oyuna veda etmek istemeyen anne ve babalar etkinlik sonunda sandalye kapmaca oyunu oynadı.  Geçmiş ve gelecek arasında köprü kuran “Geleneksel Çocuk Oyunları” şenliği aileleri bir süreliğine çocukluğa dair yolculuğa çıkarırken öğrencilerimizin ailelerini izlerken yaşadığı heyecan görülmeye değerdi.  Velilerimiz  ve çocuklarımızla geçirdiğimiz bu nitelikli zaman diliminde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve katılımcılarımıza teşekkür ederiz.