Ana sınıfı öğrencilerinin farklı kültürleri tanımalarını amaçlayan Küçük Gezginler etkinliğinin bu ayki teması İngiltere oldu.  Öğrenciler, İngiliz kültürünü, tarihi ve turistik özelliklerini öğrenirken İngiliz mutfağına ait bir tatlı hazırlayıp, geleneksel bir oyunlarını oynadı.  İngilizce öğretmenleri Joanne Erkoyuncu ile birlikte  mutfağa giren  çocuklar cupkekler yapıp heyecanla soğumasını bekledi.  Faaliyette yaptıkları kral ve kraliçe taçlarını takıp müzik eşliğinde dans etti. Gezginlerimiz okul bahçesine kurulan masalarda yaptıkları özel kekleri afiyetle yedi.  İngiltere’ye ait geleneksel oyun olan ve ortaçağdan beri oynandığı söylenen “Elden Ele Dolaştır” oyununu oynayarak farklı kültürlere ve yaşamlara kısa süreli yolculuklarını tamamladı.