11- 12 Aralık 2012 tarihlerinde Fransız mutfağının en tanınmış yiyeceği olan “Crêpe”i, Fransızca öğretmenleri Marie Yılmaz ve Beste Erbak ile birlikte hazırlayan ana sınıfı öğrencileri, mutfakta Fransızca etkinliği yapmaktan çok keyif aldı. Minik aşçılar, mutfak etkinliğinde Fransızca yiyecek ve içecek kelimelerinin kullanılmasını işiterek oluşan doğal ortamda hünerlerini sergiledi.
 
On a fait des crêpes

Le 11 et 12 décembre 2012, les élèves de maternelles ont passé des bons moments tout en cuisinant le plat le plus connu de la France “les crêpes” avec l’aide des professeures de français Marie Yılmaz et Beste Erbak. Durant l’activité de cuisine, les petits cuisiniers ont montrés leurs talents dans un milieu naturel tout en entendant le vocabulaire des ingrédients et des boissons.