Skip Navigation LinksAna Sayfa Duyurular İki Öğrencimiz Tıp Eğitimi Almak Üzere Yurt Dışı Üniversitelerini Tercih Etti
17 Ekim 2016

2016 mezunumuz Ceren Genç İtalya’nın en büyük üniversitelerinden biri olan Università degli Studi di Milano’dan kabul aldı. Doktor olmak isteyen mezunumuz tıp eğitimi için İtalya’ya gidiyor.   Üniversitenin sınavına İtalya’da giren Ceren Genç, YGS benzeri 60 soruluk İngilizce bir sınav sonucunda Türkiye’den kabul alan tek öğrenci olmuştur.

Yine 2016 yılında okulumuzdan mezun olan Elif Gümüşiğne, Bulgaristan’ın köklü üniversitelerinden biri olan Sofya St. Kliment Ohridski Üniversity’de tıp okumak üzere bu ülkeye gidiyor.

İngilizce tıp eğitimi için yabancı üniversitelerden kabul alan öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

2016 mezunu olup üniversite eğitimini yurt dışında sürdürmeyi tercih eden mezunlarımız ve yerleştikleri üniversiteler daha önce okul kamuoyu ile paylaşılmıştı.  Konuyla ilgili habere ulaşabilirsiniz.

{ Geri }
Online : 77     Günlük Ziyaretçi : 1041