Skip Navigation LinksAna Sayfa Duyurular Corti Yılın Şirketi Yarışması’nda
18 Nisan 2017

Özel Ege Lisesinin girişimci öğrencilerinin 3X Genç Başarı Şirket Programı kapsamında kurdukları Corti adlı şirket, “Yılın Şirketi” yarışmasına katıldı. Corti’nin hazırladığı üç dakikalık video www.facebook.com/GencBasari sayfasında oylamaya sunuldu.

Genç Başarı Eğitim Vakfı ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde lise öğrencilerine iş fikri geliştirme, iş planı hazırlama, şirket kurma ve tasfiye etme tecrübesi yaşatmayı amaçlayan 3X Genç Başarı Şirket Programı çerçevesinde Özel Ege Lisesinin girişimci öğrencileri Corti adlı şirketi kurdu. Öğrencilerimiz Hasan Alp Dumrul, Oğuzhan Yıldırım, Selin Yağmur Çakmak, Şebnem Türkoğlu, İlke Karadeniz ve Cenker Öztin tarafından danışman öğretmenleri Batuhan Alparslan ve Fırat Ural rehberliğinde kurulan Corti, kulaklık kablolarının birbirine karışmasını engelleyen kulaklık kablosu sarıcı ürünü İzmir Makine Sanayinin katkılarıyla üretilen kutusuyla birlikte satışa sundu.  Elde ettiği tüm geliri Türkiye İşitme Engelliler Derneğine bağışlayacak olan Corti,  program kapsamında 8 Nisan 2017 tarihinde İzmir 2. Yerel Ticaret Fuarı’na katılarak ürünlerini tanıtma fırsatı buldu.

Akılcı, üretici, inovatif ve sorumlu bir yaklaşımla dünya çapında lider bir genç başarı şirketi olmayı hedefleyen Corti, fuarın ardından şirketlerini başarıyla yöneten genç girişimciler için Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından “Yılın Şirketi” yarışmasına katıldı.  Yarışma kapsamında tüm şirketler hazırladıkları üçer dakikalık video ve faaliyet raporlarını vakfa gönderdi. 15-19 Nisan 2017 tarihleri arasında  www.facebook.com/GencBasari sayfasında her ilden yüklenen videolar arasında en yüksek sayıda beğeni alan video sahibi takım, ilin sosyal medya birincisi seçilerek İstanbul’a gidecek.  Seçilen 50 genç başarı şirketi, 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü İstanbul’da yarışma kapsamında kurulan stantlarda ürün ve hizmetlerini sergileyecek.

Oylamaya katılmak isteyenler aşağıdaki linki tıklayarak gönderiyi beğenebilir.

{ Geri }
Online : 100     Günlük Ziyaretçi : 155