Skip Navigation LinksAna Sayfa Duyurular Anadolu’nun Renkleri Özel Ege’de
18 Nisan 2017

Özel Ege Lisesinin geleneksel olarak düzenlediği halk oyunları gecesinde bu yıl şiir ve yöresel dansların buluştuğu “Anadolu’nun Renkleri” adlı gösteri sahnelendi.  Halk Oyunları Öğretmeni İlknur Çelik Karagöz’ün hazırladığı koreografide 1. ve 2. sınıf öğrencilerimizin sergilediği danslar izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Fotoğraf albümü için tıklayınız.

Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde yapılan etkinliğe Özel Ege Lisesi Kurucu Temsilcisi Yansı Eraslan, Eraslan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Eraslan, eğitim yöneticileri, öğretmenler ve aileler katıldı. Öğrencilerimiz Anamur, Fethiye, Edirne, Artvin, Silifke, Kafkas, zeybek ve potpori ekipleriyle muhteşem bir gösteri sundu.  Gecede sahne alan Özel Ege Lisesi Veli Halk Oyunları Ekibi de izleyicilerden büyük alkış aldı. Millî değerlerimizi yansıtan gösteride emeği geçen öğrencilerimizi, velilerimizi ve Halk Oyunları Öğretmeni İlknur Çelik Karagöz’ü kutlarız.

{ Geri }
Online : 108     Günlük Ziyaretçi : 158