Deniz MONKUL, 2001

Dört sene süren uzun bir Amerika macerasından sonra artık mezun olmak üzere olan Deniz, şu anda yaz okulunda son dersi olarak “Business Communications” almakta ve halen Schwarz Pharma’da staj yapmaktadır.

Son dersini tamamladıktan sonra “Computer Information Systems” (3.0/4.0 GPA) alanında “Bachelor of Science” diplomasını; ayrıca Bilgisayar Bilimleri (3.15/4.0 GPA) ve Matematik (3.25/4.0 GPA) yan bölümü diplomalarını alacaktır.

Schwarz Pharma; ana merkezi Almanya’da olan, ABD, İtalya, Fransa, İspanya ve daha birçok ülkede fabrikaları ve şirketleri bulunan uluslararası bir ilaç şirketidir. Deniz Monkul, Schwarz Pharma’ya “Business Process Management” ve “Business Process Modeler Intern” olarak başlamıştır.

15 yıllık yüzme kariyerine geçen Şubat ayı itibarıyla, “GLIAC Athletics Conference” yarışmasında nokta koymuş olan Deniz’in yüzme kariyeri boyunca elde ettiği ünvanlardan sadece birkaçı şunlardır:

1. 14 defa NCAA Div. 2 All-American.

2. 2 defa “GLIAC Athletics Konferansı” 200 Kurbağalama Şampiyonu (03-04 ve 04-05).

3. 3 defa “GLIAC Athletics Konferansı” 200 IM Şampiyonu (01-02, 02-03 ve 03-04).

4. “Member of the 17 Times GLIAC Athletic Conferance Champion and 10 GLIAC Athletic Conferance Record Holder Relays”.

5. “2 Places in 200 Breaststroke, IM, 400 IM All Time Top 10 at The University of Indianapolis”.

6. Türk Milli Takımı (00-01).

Stajını tamamladıktan sonra “IU Kelly Business School”da MBA programına başvurmayı planlayan Deniz’e başarılar diliyoruz.