Deniz MONKUL, 2001

Eski mezunlarımızdan Deniz, Amerika’nın İndiana eyaletinde Indianapolis Üniversitesi'nden tam burs kazanarak ABD’ye gitmiş ve halen son sınıf öğrencisi olarak çalışmalarını başarılı bir şekilde yürüttükten sonra 2005 Mart ‘ında Orlando - Florida kentinde NCAA Şampiyonasına katılmıştır.Deniz, akademik başarısının yanısıra sporda, özellikle yüzmede gösterdiği üstün başarı nedeniyle tüm Amerikan statüsünü kazanmıştır ve UINDY takımının her 3 yılında da Üniversite Takımına seçilmiş, Başarı ödülü (varsity letter) almıştır.Deniz şu anda Bilgisayar ve Matematik üzerine çalışmalarına devam etmektedir.

Yaptıklarından gurur duyduğumuz Deniz’imizi üstün başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.