Her yaş grubunun ayrı binalarda eğitim gördüğü okulumuzda  C bloğu ilkokul sınıflarına ayrılmıştır. Bu bloklarda bulunan tüm sınıflarda akıllı tahta, data projeksiyon cihazı, bilgisayar ve internet bağlantısı bulunmaktadır. Sınıflar ortalama 50 metre kare bir alana sahip olup maksimum 24 öğrencinin eğitim alabileceği standarttadır ve sıralar iki kişiliktir. Sınıflarımız merkezi ısıtma ve soğutma sistemine sahiptir.

ZEMİN KAT

İlkokul Rehberlik odasının bulunduğu ve ilkokul öğrencilerinin öğrenim gördüğü kattır.

I. KAT

İlkokul Müdür Yardımcısı odası ve İlkokul Rehberlik bölümü görüşme odasının bulunduğu katta ilkokul öğrencileri öğrenim görmektedir.

II. KAT

Okulumuzun Bilgi Teknolojileri bölümünün bulunduğu ve ilkokul öğrencilerinin öğrenim gördüğü kattır.

III. KAT

Okulumuzun Kayıp Eşya Odasının bulunduğu ve ilkokul öğrencilerinin öğrenim gördüğü kattır.