Gizem Günel Açıksöz

Hacettepe Üniversitesi, Fen Fakültesi, Matematik Bölümünden 2004 yılında mezun olduktan sonra 2006 yılında yine aynı üniversitenin Fen Bilimleri Enstitüsü, Matematik Anabilim Dalından yüksek lisans derecesini almıştır. 2010 yılında Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Matematik, Topoloji Bilim Dalı doktora programını tamamlamıştır. 2006-2007 ve 2007-2008 eğitim öğretim yıllarında Hava Teknik Okullar Komutanlığı Astsubay Meslek Yüksek Okulunda Matematik I ve Matematik II derslerini vermiştir. Uluslararası sempozyum ve konferanslarda “fuzzy kümeleri ve fuzzy topoloji” konuları üzerine sunumlar yapmıştır. Çeşitli bilimsel dergilerde yayınları mevcut olan Günel, iyi derecede İngilizce bilmektedir.