Levent Yimsel

Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümü mezunu. Ülke genelinde Ege Üniversitesi takımlarıyla tenis, yüzme, kayak ve badminton branşlarında yarışmalara katılmıştır. Tüplü dalış, temel ilkyardım, altın bröve cankurtaranlık ve spor masörlüğü sertifikaları vardır. Aerobik, fitness (sağlıklı yaşam), vücut geliştirme ve beslenme üzerine çeşitli seminerlere katılmıştır. Birinci kademe yüzme, tenis, masa tenisi ve badminton antrenörlük belgelerine sahiptir. Özel Ege Lisesi'nde üç yıl spor uzmanı olarak çalıştıktan sonra 2007 -2008 öğretim yılından itibaren öğretmen olarak görev yapmaya başlayan ve çalıştırdığı okul takımlarıyla çeşitli başarılara imza atan Yimsel, İngilizce bilir.