Ali Ergül

Öğretmen Okulu ve Gazi Eğitim Enstitüsü mezunu. İzcilik, yüzme, kayak, halk oyunları, ilkyardım ve cankurataranlık konularında çeşitli kurs ve seminerlere katılmıştır. B Klasman basketbol antrenörü olan Ergül’ün çalıştırdığı basketbol, voleybol ve atletizm takımları belirli dönemlerde Türkiye birinciliği final grubu müsabakalarına katılmış ve ilk üç derecede yerini almıştır. Sporun “Yoğun aktivite içinde yaşayan çağımız insanının ruh sağlığının düzenleyicisi” olduğuna inanan öğretmenimiz, öğrencilerine küçük yaşlarda sporu sevdirmeyi ve spor yapmayı alışkanlık haline getirmeyi ilke edinmiştir. Atletizm, basketbol, voleybol ve futbol dallarında Milli Takım’a sayısız sporcu kazandırmış olan Ergül, İngilizce bilir.