Konuk Salonu, Kurucu Temsilcisi ve Asistanı ile Mali ve İdari İşler Direktörü’nün çalışma odaları, Eraslan Vakfı, öğretmenler odası, toplantı odası, ilköğretime ait laboratuarlar ve teknoloji sınıfı bu blokta bulunmaktadır.

ZEMİN KAT

Velilerimizin ve ziyaretçilerimizin ağırlandığı konuk salonu, santral birimi, fotokopi odası, idari işler sorumlusu ofisinin bulunduğu zemin kat zaman zaman sergi alanı olarak da kullanılmaktadır. Salonda bir adet sıcak içecek makinesi de bulunmaktadır.

I. KAT

Okul Kurucu Temsilcisi, Asistanı, Mali ve İdari İşler Direktörü, öğretmenler odası ve toplantı odasının bulunduğu kattır. 25 kişilik toplantı odasında okul yarışmalarının jüri toplantıları, seminerler, okul aile birliği toplantıları, öğrenci temsilcileri toplantıları ve Kalite Kurulu toplantıları yapılmaktadır. 2014 yılında Özel Ege Lisesi ile koordineli olarak çalışmalarına başlayan ve öğrencilere eğitim ve destek bursu sağlayan Eraslan Vakfı da bu katta bulunmaktadır.

II. KAT

Yabancı Diller, Türkçe, Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri ve Matematik zümre odaları, ilkokul - ortaokul bilgisayar laboratuvarlarının ve sistem odasının bulunduğu kattır. İlkokul ve ortaokul bilgisayar laboratuvarılarında 24 öğrenciye aynı anda hizmet verebilecek PC ve projeksiyon cihazı bulunmaktadır. Aynı katta 1 Şubat 2016 tarihi itibarıyla faaliyete geçen Özel Ege Lisesi Öğrenci İşleri Birimi okulumuzun öğrenci odaklı tüm çalışmalarında görev yapacak olan birim aynı zamanda veli ve öğrencilerimizle ilgili tüm teknik konuların takibinde olmaktadır. Özel Egeli öğrenci ve velilerle sürekli temas halinde bulunması amacıyla kurulan birim, B Blok 2. Kat P 207 nolu ofiste çalışmalarını yürütmektedir.

III. KAT

İlköğretim l. Kademe Fen Laboratuvarında, PC, projeksiyon cihazı ve akıllı tahta bulunmaktadır. Ortaokul fen laboratuvarı da aynı özelliklere sahiptir. Laboratuvarlarımız, öğrencilerimizin fen bilgisi deneylerini ve projelerini gerçekleştirebileceği her türlü teknolojik donanıma sahiptir. Her laboratuvarın aynı zamanda bir hazırlık odası da bulunmaktadır. Ayrıca ll. Yabancı Diller Bölüm odası, Finans ve Operasyon, Satın Alma birimleri de bu katta bulunmaktadır.