Liderlik
Fiziksel Donanım
25. Yıl Ormanı

Özel Ege’de Masa Tenisi Heyecanı Yaşandı

Kuruluşumuzun 25. Yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen Özel Ege Lisesi 25. Yıl Masa Tenisi Turnuvası Özel Amerikan Koleji, Özel Işıkkent Eğitim Kampüsü, Sainth Joseph Lisesi, Özel Kent Koleji, Özel Özyurt Yamanlar Koleji, İhsane Tuna Dıravacıoğlu İlköğretim Okulu ve Özel Ege Lisesi sporcularının katılımıyla gerçekleşti. Bir sıralamanın yapılmadığı dostluk ve sportmenlik ruhunun vurgulandığı turnuvanın kapanış töreninde Lise Müdürü Aylin Musluoğlu ve İlköğretim Okulu Müdürü Sibel Şenol, katılımcı okullara plaket, sporculara ise madalya vererek teşekkür etti.

Özel Egeli öğrenciler tüm gün süren maçların aralarında fırsat buldukça konuk sporculara çok nezih bir şekilde ev sahipliği yaptı. Öğrencilerimize, turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmenlerimize, katılımcı okulların öğretmen ve yöneticilerine teşekkür ederiz.

© 2011 Özel Ege Lisesi. Tüm hakları saklıdır. Adres : 119/1 Sokak No:3 35050 Bornova - İzmir / TÜRKİYE
Telefon : +90 232 375 28 28 (pbx)
Faks : +90 232 375 14 44
E-posta : info@egelisesi.k12.tr