Liderlik
Fiziksel Donanım
25. Yıl Ormanı

25. Yılında “Okulum” Konulu Resim Yarışması

Özel Ege Lisesi kuruluşunun 25. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Okulum” konulu resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. İlköğretim birinci kademe, ilköğretim ikinci kademe ve lise öğrencilerinin ayrı gruplar halinde katıldığı yarışmada bir de 25. Yıl özel ödülü verildi.

Yarışmanın ödül töreni öğrenci ve velilerimizin katılımıyla Yüksel Eraslan Kültür Merkezi fuayesinde gerçekleşti. Öğrencilerimizin okulumuzla ilgili duygularını dile getirdiği ve 25. yıla vurgu yapan eserlerden ön elemeyi geçenler, fuaye alanında izlenime sunuldu. Açılış töreninin ardından öğrenciler için bir de kokteyl düzenlendi.

Eserlerin değerlendirilmesinde yardımlarından dolayı emekli resim öğretmenimiz Sevgül Taviloğlu’na ve Resim Öğretmeni Parlanur Fer’e teşekkür ederiz. Ayrıca yarışmanın gerçekleşmesini sağlayan başta Resim Bölüm Başkanı Behiye Uca olmak üzere tüm resim öğretmenlerimizi kutlarız.

Jürinin yaptığı değerlendirme sonucunda dereceye giren öğrencilerimizin listesi aşağıdaki gibidir. Yarışmaya katılan tüm Özel Egelilere teşekkür eder, kutlarız.

© 2011 Özel Ege Lisesi. Tüm hakları saklıdır. Adres : 119/1 Sokak No:3 35050 Bornova - İzmir / TÜRKİYE
Telefon : +90 232 375 28 28 (pbx)
Faks : +90 232 375 14 44
E-posta : info@egelisesi.k12.tr