Liderlik
Fiziksel Donanım
25. Yıl Ormanı

Özel Ege’de Türk Sanat Müziği Konseri Yoğun İlgi Gördü

Okulumuzun kuruluşunun 25. Yılı Özel Etkinliği olarak düzenlenen Türk Sanat Müziği Konseri, Özel Egelilerin yoğun katılımı ile Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde gerçekleşti. İzmir Devlet Klâsik Türk Müziği Korosu ses sanatçıları Derya Gönüldaş, Mustafa Uğur ve saz sanatçıları Zeki Müren ve Yıldırım Gürses’in birbirinden güzel yirmi eserini seslendirdi.

Geceye, Özel Egeli yöneticiler, çalışanlar, çeşitli kurumların temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Bazı eserler 600 kişilik izleyici korosu tarafından seslendirildi. Gecenin sonunda Okul Müdürü Aylin Musluoğlu, katkılarından ve işbirliğinden dolayı İzmir Devlet Klâsik Türk Müziği Korosu Şefi Erhan Parlat ve ses sanatçılarına çiçek takdim etti.

Gecenin gerçekleşmesinde emeği bulunan başta Koro Şefi Erhan Parlat olmak üzere tüm ses ve saz sanatçılarına ve ilgi gösterip konserimize katılan tüm konuklarımıza teşekkür ederiz.

© 2011 Özel Ege Lisesi. Tüm hakları saklıdır. Adres : 119/1 Sokak No:3 35050 Bornova - İzmir / TÜRKİYE
Telefon : +90 232 375 28 28 (pbx)
Faks : +90 232 375 14 44
E-posta : info@egelisesi.k12.tr