Liderlik
Fiziksel Donanım
25. Yıl Ormanı

Genç Erkek Basketbol Turnuvası

Özel Ege Lisesi, 25. Yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen spor organizasyonlarının bir başka etkinliğinde basketbol takımlarına ev sahipliği yaptı. Özel Ege Lisesi 25. Yıl Genç Erkekler Basketbol Turnuvası tüm gün süren maçların ardından kapanış töreniyle sona erdi.

Sporun ve sporcunun gelişmesine katkı sağlamak ve sporcu öğrencilere centilmenlik anlayışını kazandırmak amacıyla gerçekleşen turnuvada her hangi bir derecelendirme yapılmadı. Kapanış töreninde katılımcı okullara plaket, tüm öğrencilere ise madalya verildi. Özel Ege Lisesi Müdürü Aylin Musluoğlu, törende yaptığı konuşmasında duygularını şu şekilde ifade etti.

“Özel Ege Lisesi, 2012 yılında kuruluşunun 25. Yılını kutlamak amacıyla bir çok etkinlik gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmeye de devam etmektedir. Özel Ege Lisesi 25. Yıl kutlamalarında sporun doğal yapısında var olan paylaşım, karşılıklı saygı dayanışma gibi kavramların altını çizmeyi hedeflenmiştir. Kurumsal değerlerimizde var olan ‘toplumsallaşmayı özendirme’ ilkesinden hareketle bu etkinlikler içinde özellikle sportif faaliyetlerin yer almasına da özen gösterilmiştir. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Mini Voleybol Şenliği’nin ardından bugün düzenlediğimiz Genç Erkek Basketbol Turnuvası’nda İzmir Atatürk Lisesi, Karşıyaka Anadolu Lisesi ve Salihli Belediye Spor’u konuk etmenin heyecanını yaşadık. 25 yıl coşkumuzu paylaşan konuk takımlarımızın öğrencilerine, öğretmen ve yöneticilerine Türk sporuna verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.”

© 2011 Özel Ege Lisesi. Tüm hakları saklıdır. Adres : 119/1 Sokak No:3 35050 Bornova - İzmir / TÜRKİYE
Telefon : +90 232 375 28 28 (pbx)
Faks : +90 232 375 14 44
E-posta : info@egelisesi.k12.tr